Home ЗАБАВА Гаџети Viber: Ако сте пратиле порака по грешка, сега можете да ја избришете

Viber: Ако сте пратиле порака по грешка, сега можете да ја избришете

SHARE

Во најновата надоградба, Viber верзијата „5.6.5“, корисниците можат да прикачуваат фајлови, да бришат пораки од двата краја и друго.

Новите функции за „Android“ и „iOS“ верзиите на апликацијата вклучуваат:

– Испраќање пораки со документи, презентации и други датотеки директно од апликацијата.

– Испраќање на фотографии и видео содржини директно од „iCloud“.

– Бришење пораки, дури и кога тие се испратени на сите членови кои учествуваат во разговорот.

– Интерактивните известувања овозможуваат одговарање без отворање на „Viber“, доколку корисникот има барем „iOS 9.0“ софтвер.

– Пронаоѓање на разговори и контакти со помош на функцијата „iOS 9 Spotlight Search“.

вибер