Home INFO Видео: Како слави Нова година најбројното ромско семејство

Видео: Како слави Нова година најбројното ромско семејство

20
реклама:Лето во Банско

Изет Рамовиќ Гринго има 12 деца и четири жени.

Сите тие живеат под ист покрив во БиХ, но прославите на новите години во нивниот дом секогаш се многу весели.

Неговите сопруги изјавија дека сите тие го сакаат, но и дека се малку љубоморни една на друга.

„Ние сите го сакаме. Тој ми падна во срцето“ – изјави Розита, една од жените.

Видеото кој се појави на фејсбук предизвика поделени реакции во јавноста, додека едни изјавуваат дека домот на Гринго е повесел од многу други семејства, други го критикуваат ваквиот начин на живот.

РЕКЛАМИ:Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------