Home INFO Вистината за животот на децата на Лепа Брена во Америка: Еве што...

Вистината за животот на децата на Лепа Брена во Америка: Еве што работеле додека студирале!

SHARE

Да се биде дете на популарни родители има свои предности, но во случајот на Лепа Брена ова не значи буквално ништо доколку децата одлучиле да живеат и студираат во странство.

Стефан и Филип Живојиновиќ, синот и посинокот на Брена студирале во Америка а како изгледал нивниот живот, пејачката открила во интервју за Glossy.

“Таму сами заработуваа бидејќи така сакаа. Многу од нивните пријатели таму немаa доволно финансии да живеат лагодно, па Филип и Стефан им помагаа и работеа како келнери и некои слични занимања- изјавила Брена.

“И мене ми се допадна оваа нивна одлука, бидејќи на овој начин научија дека животот не е бајка. Мора да се работи, без оглед дали сте најбогат или пак најсиромашен”- додава пејачката.

РЕКЛАМИ: ---