Home ЗАБАВА Вистински хорор: Матурски фустани нарачани од интернет

Вистински хорор: Матурски фустани нарачани од интернет

SHARE

Матурската вечер е еден од најважните настани во животот на секој средношколец.

Притисокот што ќе се носи и како ќе се изгледа секако дека постои, посебно кога се девојките во прашање.

Но, што се случува кога ќе решите да нараче фустан од интернет?

Овие девојки го направија тоа и веруваме дека ќе се каат до крајот на животот.

РЕКЛАМИ:
Loading...