Home ЗАБАВА Занимливости Фото: Влекачите почнаа да се очовечуваат

Фото: Влекачите почнаа да се очовечуваат

SHARE

По шефот на жабите, директно ви ги пренесуваме и најголемата рок ѕвезда на сите гуштери и нејзиниот пријател – вулгарната жаба која мрази папараци.

Фотографот Шикаи Гох чекал четири часа за да ја сликне совршената фотографија гуштерот, а жабата пак бегала од него само три часа.

 

 

Тогаш се изморила и му покажала што мисли за неговите фотографии преку јазик кој и двајцата го разбрираат.

„Секогаш треба многу да се чека за да се долови вистинска одлична фотографија, но за ова што излезе на крај, вредеше и да се чека. Прекрасно е чувството кога ќе успееш да им се доближиш толку многу на овие мали животинчиња“.

Да се надеваме дека нареден пат Гох ќе успее да не насмее и со некоја „шмизла“ пеперутка или нешто слично.

РЕКЛАМИ:
Loading...