Home ЗАБАВА Секојдневие ВНИМАНИЕ! ПАЃААТ НАГРАДИ – Наградна игра на Кожувчанка и Синалко

ВНИМАНИЕ! ПАЃААТ НАГРАДИ – Наградна игра на Кожувчанка и Синалко

SHARE

Внимание!

Не ја пропуштајте големата наградна игра на Кожувчанка и Синалко која започна на 01 март, а ќе трае до 06 јуни 2013.

Учествувај, може и тебе да ти падне една од многуте вредни награди!

Купи Кожувчанка, Изворска, Синалко или Синета од 1,5 литар, погледни под етикетата на одбележаните производи, испрати го кодот по пат на порака на телефонскиот број 142 149 (5,9 ден СМС/со вклучен ДДВ) и играј за двете главни награди- TOYOTA COROLLA и новата TOYOTA AURIS!

Во двете главни извлекувања, на 19 април и 10 јуни, Ве очекуваат и многу други вредни награди, а на секои 15 дена ЛЕД Телевизор, iPad mini и iPod Classic.

Повеќе информации на: kozuvcanka.mk и на facebook.com/sinalcomk

РЕКЛАМИ:
Loading...