Home INFO За прв пат по скандалот: Наташа Беквалац конечно се огласи

За прв пат по скандалот: Наташа Беквалац конечно се огласи

SHARE

Пејачката конечно се огласи, и тоа за првпат од 14 април кога го пријави својот сопруг за физичко насилство.
Наташа на социјалните мрежи откри дека се враќа на сцената со закажан настап на 16 јуни на еден белградски сплав.
“Таму каде што зборовите не вредат, зборува музиката” – напиша Беквалац

РЕКЛАМИ:
Loading...