Home ЗАБАВА Tv + Reality За сите фанови на „Преспав“: Ова е причината за паузата на серијата

За сите фанови на „Преспав“: Ова е причината за паузата на серијата

SHARE

Новата македонска серија „Преспав“ стана вистински хит уште по првата епизода.

Епизодите полни со хумор и секојдневни ситуации во еден пансион, ги доведоа македонците повторно пред малите екрани, но не за долго.

преспав

По 15-тина епизоди, серијата ќе биде прекината поради платената политичка програма на македонските телевизии.

Истата ќе продолжи да се емитува по изборите во Македонија, а дотогаш репризно ќе бидат емитувани досегашните епизоди.

На Фејсбук страната на „Преспав“ беше објавено кратко соопштение.

преспав