Home LIFE STYLE Блогерка Запознајте ја новата македонска блогерка (видео)

Запознајте ја новата македонска блогерка (видео)

SHARE

Во светски рамки блогерите и нивните блогови знаат да влијаат во многу свери на секојдневното живеење.

Почнувајќи од мода завршувајќи со спорт, се што е актуелно и интересно за споделување.

Ние ќе се обидеме да го направите токму тоа… односно секојдневно или барем еднаш неделно да ве инспирираме и забавуваме преку нашиот lifestyle видео блог.

Со секое следно видео вие ќе се дружите со Кристина, а ова е само најава на се она што заеднички ќе го градиме во периодот што доаѓа.

РЕКЛАМИ:
Loading...