Home INFO Жените полудеа по роднината на принцот Хари- Идниот гроф фасцинира со својата...

Жените полудеа по роднината на принцот Хари- Идниот гроф фасцинира со својата појава!

SHARE

Иако изминатата сабота сите погледи беа насочени кој Меган Маркл и принцот Хари, еден згоден благородник ги освои присутните на свадбата. Станува збор за Луис Спенсер, внукот на покојната Дајана. Со својот изглед тој потсетува на принцот Хари а на свеченоста пристигна во друштво на својата сестра и мајка. Неговиот татко е помладиот брат на Дајана а Луис е следен во редот за титулата гроф.
Својот изглед овој млад дечко го наследил од својата мајка која пред да се омажи била модел.

РЕКЛАМИ: ---