Home ШОУ БИЗз Ѕвезди Ѕирнете во домот на Синди Крафорд

Ѕирнете во домот на Синди Крафорд

SHARE

Во домот на Синди Крафорд преовладува белата боја, која во комбинација со модерните парчиња мебел и рамните линии, зборува за едноставноста и лежерноста на личноста.

Импозантните парчиња намештај, како софата за седење и големиот шанк, претставуваат нејзин статус на моќ и успех.

Употребата на дрва на поголеми површини и користење на кафеави тонови ја симболизира материјалната сигурност, а тоа зборува за имотно семејство и богат статус во друштвото.

Сивата боја на намештајот кај неа прикажува рационалност, односно таа цврсто стои на земја и точно знае што сака и кога нешто ќе направи. Не штеди на пари, но точно знае каде и за што ги потрошила парите.

синди крафорд

Големата количина на стаклени површини од подот до плафонот, укажува на тоа дека таа сака да има моќ над другите и дека ја контролира ситуацијата, скоро секогаш.

Се работи за личност со стабилен карактер, одлучна, која е свртена кон иднината и е во состојба сама да донесува одлуки и да стои зад нив. Успешна е во својата работа и се што започнува завршува до крај. Скоро секогаш е на некое истакнато место во друштвото.

синди крафорд

синди крафорд

синди крафорд

синди крафорд

РЕКЛАМИ: ---