Home ЗАБАВА Луд Свет Фото: Вистинска жива Барбика или фотошоп?

Фото: Вистинска жива Барбика или фотошоп?

SHARE

Многу девојчиња сакаат да си играат со Барбики. Некои дури и сакаат да изгледаат како куклата.

Меѓутоа, една 21-годишна Русинка одлучила да стане вистинска Барбика.

Валерија Лукјанова стана сензација на Интернет откако на социјалните мрежи поставила слики на кои изгледа исто како познатата кукла за девојчиња.

Фотошоп ... или?
Фотошоп ... или?

Благодарејќи на тесниот струк и големите гради, Лукјанова изгледа како кукла.

Валерија Лукјанова
Валерија Лукјанова

На Интернет дури и започнала дебата дали станува збор за жив човек или тоа е само кукла.

Погледнете ги сликите и пресудете сами.

Барбика или Викторија?
Барбика или Викторија?
Тесен струк и големи гради
Тесен струк и големи гради
РЕКЛАМИ:
Loading...