Home LIFE STYLE Златни Глобуси 2017: Сите фустани од црвениот тепих!

Златни Глобуси 2017: Сите фустани од црвениот тепих!

159
0
SHARE

Златните Глобуси се првото големо случување за 2017-година во Холивуд кое на едно место ги собра сите ѕвезди.

Дамите со нивната убавина ги собраа сите погледи на црвениот тепих.

Од Џесика Бил, до Софија Вергара, Емили Ртајковски, Моника Белучи и многу други се одлучија за елегантни тоалети во принцеза крој со многу светкави детали.

Погледнете што носеа дамите.

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

златни глобуси 2017 црвен тепих

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here