Home ЗАБАВА Tv + Reality Ѕвездите на Пинк: 16-годишна девојка на високи потпетици се струполи на сцена...

Ѕвездите на Пинк: 16-годишна девојка на високи потпетици се струполи на сцена (видео)

SHARE

Се работи за 16-годишната Рената Радосављевиќ, која се натпреваруваше во музичкото шоу „Ѕвездите на Пинк“.

Додека течеше матрицата од песната која требаше да ја испее, полна со самодоверба, симнувајќи се по скалите, таа во еден момент падна.

Но, веднаш собра сили, стана и почна да пее.

За жал, не гоби ниту еден глас од жирито.

Погледнете:

РЕКЛАМИ:
Loading...