Home INFO Бивш криминалец влегува во реалното шоу „Задруга“ за 150 000 евра

Бивш криминалец влегува во реалното шоу „Задруга“ за 150 000 евра

реклама:ХитКујна канал

Бившиот криминалец Кристијан Голубовиќ кој што го предизвикува вниманието низ балканските медиуми со најразлични трачеви и информации поврзани со него и големи балкански ѕвезди, ќе можеме да го гледаме во реалното шоу „Задруга“ на Телевизија Пинк.

Имено сопственикот на телевизијата веќе потпишал шест месечен договор од 150 000 за учестово на Кристијан во шоуто, односно во новата септемвриска сезона. А доколу му се допадне постои можност овој договор да се продолжи на уште 3 месеци со оглед на тоа дека целото реално шоу трае 9 месеци.

Какви се пикантерии ќе открие овој натпереварувач и со кого се ќе влезе во конфликт ќе гледаме во новата сезна.

РЕКЛАМИ:„ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“