Home INFO Наскоро во Street Bar & Central Cafe & Club, 4-то издание...

Наскоро во Street Bar & Central Cafe & Club, 4-то издание на „Winter Music Festival“

реклама:G Natural

Winter Music Festival полека но сигурно станува традиција во Кавадарци.

Нашата замисла „беше и се уште е“ да покажеме дека проблемот не е во младите за кои велат дека „сакаат“ турбо фолк и кич, туку проблемот е во понудата која тие а имаат. Тие точно знаат што е убаво, модерно урбано – велат организаторите.

Тие додаваат: „Веќе 4 години по ред, за почеток на зимската сезона во организација со легендарното Express Cafe а сега #CentralClub во соработка со #WinMusicFreedom ви нудиме нешто урбано квалитетно и културно. Овогодишниот фестивал ќе го отвори #djFace со почеток од 10.00ч во Street Bar па се до 4:00ч наутро во Central Club .

Во Street Bar настапува моментално еден од највртените дј по софиските клубови Andy Alexandrov AKA #BAEV додека за атмосферата во Central Ќе се погрижи еден и единствен #SilverIvanov (WorlUpRecords) ..

Ние ќе се погрижеме да се чуствувате беспрекорно, а од вас е потребно само присуство , радост и љубов во срцето.“

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------