Home INFO Во Кавадарци денеска започнува „Тиквешки гроздобер 2018”

Во Кавадарци денеска започнува „Тиквешки гроздобер 2018”

SHARE

Од денеска во градот Кавадарци започнува традиционалната манифестација „Тиквешки гроздобер 2018” со тродневна целодневна и вечерна програма.

Градот Кавадарци со задоволство ги кани сите граѓани да бидат дел од оваа голема манифестација,
каде ќе се задоволат сите вкусови – ќе се врати традицијата, но ќе има и моменти на забава за сите возрасти.

На 7-ми, 8-ми и 9-ти септември бидете дел од програмата која ќе се случува на 5 различни локации во градот Кавадарци.

Овие 3 дена Ви посакуваме да бидат Ваши, убави, незаборавни.
Овој “Тиквешки Гроздобер 2018-Кавадарци” да биде уште една убава “Приказна под отворено небо”

РЕКЛАМИ:
Loading...