Home INFO Антониа Гиговска има нов хит (видео)

Антониа Гиговска има нов хит (видео)

реклама:4U PHARMA

Најновото музичко остварување на младата пејачка Антониа Гиговска е песната „Магнет“ која ја промовираше на своите социјални мрежи.

Судејќи по коментарите од публиката, очигледно е дека Антониа има уште еден голем хит.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------