Home INFO Еве како сами да си го исчистите клима уредот!

Еве како сами да си го исчистите клима уредот!

реклама:G Natural

Клима уредите се неопходни во лето но и за време на зимските месеци, особено кога температурите се поблаги.

Нивното чистење е неопходно, но бара знаење и пари.

За да не давате илјадници денари на мајсторите за чистење на климата, ви нудиме супер трик како сами да ја исчистите.

Пред чистењето секако треба да се изгаси клима уредот од струја, да ја отворите климата, да ги извадите филтрите, и да ги измиете.

Се препорачува да се чисти на секои три месеци

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------