Home INFO Го достигна дното: Бил Козби овде ќе ја отслужи казната (ВИДЕО)

Го достигна дното: Бил Козби овде ќе ја отслужи казната (ВИДЕО)

реклама:G Natural

Бил Козби наредните три до десет години, наместо во својот дом, животот ќе го помине во затворот Phoenix во Пенсилвенија.

Овој затвор е комплетно реновиран но за актерот престојот сигурно ќе претставува голем шок. Затворениците овде имаат ограничена употреба на вода а телефонските повици се строго забранети.

Затворот има максимално обезбедување, 3830 кревети а вредноста на целиот објект е проценета на околу 400 милиони долари.

Објектот има дупла ограда и речиси е невозможно затвореник да успе да побегне.

Доколку се процени дека популарноста на актерот може да влијае на неговата безбедност во затворот, Козби ќе мора поголемиот дел од своето време да го пројде сам во својата келија.

Ќе може да поседува таблет за слушање музика и видео игри ни нема да има пристап на интернет.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------