Home INFO Го заборавивте клучот од автомобилот а немате со себе резервен клуч? Еве...

Го заборавивте клучот од автомобилот а немате со себе резервен клуч? Еве како да го отворите!

реклама:G Natural

Сте го заборавиле клучот во вашиот автомобил, а немате со себе резервен клуч?

Професионалците можнат да го отклучат автомобилот без клуч, но и без видливи оштетувања.

Потребно е малку знаење и соодветна алатка.

РЕКЛАМИ: Hotel Premier Bansko ----------------------------------------------------