Home INFO Какво вино пиете, црвено или бело? Еве што открива за вас

Какво вино пиете, црвено или бело? Еве што открива за вас

реклама:G Natural

Велат дека жените и виното совршено си одговараат.

Постојат два типа на жени во светот: оние кои сакат црвено вино и оние кои сакаат бело вино.

Во што е разликата?

1. Жените кои пијат црвено вино вечераат со свеќи, а жените кои пијат бело вино, со заоѓањето на сонцето.

2. Жените кои пијат црвено вино, читаат романтични романи жените кои пијат бело вино, читаат списанија.

3. Жените кои пијат црвено вино повеќе сакаат долги верски, жените кои пијат бело вино, уживаат повеќе во договори за една вечер.

4. Жените кои пијат црвено вино смислуваат игра, жените кои пијат бело вино, ја играат.

5. Жените кои пијат црвено вино на одмор одат во Париз, жените кои пијат бело вино во Тоскана.

6. Жените кои пијат црвено вино се бринети, жените кои пијат бело вино, се русокоси

7. Жените кои пијат црвено вино повеќе размислуваат, а оние кои пијат бело, повеќе зборуваат.

8. Жените кои пијат црвено вино слушаат класична музиа, а жените кои пијат бело вино, слушаат електронска.

9. Жените кои пијат црвено вино се романтични, а жените кои пијат бело вино, се практични.

10. Жените кои пијат црвено вино оставаат пораки во говорна пошта, а жените кои пијат бело вино, повеќе пишуваат смс пораки.

11. Жените кои пијат црвено вино сакаат удобна облека, жените кои пијат бело вино, носат високи потпетици.

12. Жените кои пијат црвено вино сакаат вечера дома, а жените кои пијат бело вино, сакаат забава во град.

Кој тип сте вие?

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------