Home INFO Кожувчанка во стакло, ново!

Кожувчанка во стакло, ново!

реклама:G Natural

Кожувчанка ДОО Кавадарци е компанија која секогаш напредува заедно со своите производи.

Отсекогаш во тренд со случувањата, целта на Кожувчанка ДОО е да се постигне најдобриот квалитет користејќи ги сите предности во технологијата, се’ со цел потрошувачот да го добие најдобриот производ на пазарот.

“Овој пат, природната минерална вода Кожувчанка ја надградивме во изгледот и квалитетот на стаклената амбалажа и ви ја претставуваме во литражи од 0.75L и 0.33L. Сега, Кожувчанка доби целосен изглед, заедно со останатите PET амбалажи на пазарот, и од оваа година е комплетна во својот асортиман.”- велат од Маркетинг секторот на Кожувчанка ДОО.

Со надеж дека ситуацијата ќе биде значително подобра во наредниот период и угостителските објекти ќе се вратат наскоро во полна функција, очекуваме Кожувчанка во стакло да ја гледаме застапена на секоја маса.

ПР објава

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------