Home INFO Магионичар го згреши трикот: Водителката заврши во болница

Магионичар го згреши трикот: Водителката заврши во болница

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Полскиот магионичар некое врме веројатно нема да се занимава со магија, откако последниот трик не му појде од рака.

Во утринската програма на еден полска телевизија, гледачите наместо да гледаат рецепти и по некој интересен трик на крај морале да ги слушаат болните лелекања на водителката на која во рака и се забила шајка.

Магионичарот самоуверено започнал со својот трик и токму кога одлучил да го презентира со помош на водителката, работите тргнале во погрешна насока.

Тој ја фатил водителката за рака и заедно со неа удрил во една вреќичка, но очигледно направил грешка и шајката се забила во раката на водителката.

На водителката и била пружена прва помош во блиската болница и дека и е дадена вакцина против тетанус.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------