Home INFO Ментална гимнастика: За колку време можете да го пронајдете кучето на сликава?

Ментална гимнастика: За колку време можете да го пронајдете кучето на сликава?

реклама:SANSIRO

Меѓу сите овие поларни мечки, треба да пронајдете едно куче што се изгубило на Северниот Пол.

Во просек, потребни се 2 минути и 49 секунди за да го пронајдете кучето. Дали сте подготвени да го срушите овој рекорд?

Доколку не успеавте да го најдете кучето, еве го одговорот!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------