Home INFO Можете ли да го пронајдете кучето? (фото)

Можете ли да го пронајдете кучето? (фото)

реклама:Велигден со Стаф

Меѓу сите овие поларни мечки, треба да пронајдете едно куче што се изгубило на Северниот Пол.

Во просек, потребни се 2 минути и 49 секунди за да го пронајдете кучето. Дали сте подготвени да го срушите овој рекорд?

Доколку не успеавте да го најдете кучето, еве го одговорот!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------