Home INFO Научете како сами да си го исчистите клима уредот (видео)

Научете како сами да си го исчистите клима уредот (видео)

реклама:Лето во Банско

Клима уредите се неопходни за најавените горештини, но нивното чистење бара знаење и пари.

За да не давате илјадници денари на мајсторите за чистење на климата, ви нудиме супер трик како сами да ја исчистите.

Пред чистењето секако треба да се изгаси клима уредот од струја, да ја отворите климата, да ги извадите филтрите, и да ги измиете.

Се препорачува да се чисти на секои три месеци

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------