Home INFO Неверојатно: Нема ни две години, а плива подобро и од некои возрасни...

Неверојатно: Нема ни две години, а плива подобро и од некои возрасни (ВИДЕО)

реклама:SANSIRO

Арабел Аурас сеуште нема две години, а поседува неверојатна пливачка вештина.

Погледнете како плива и скока во вода!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------