Home INFO Нова драма: Наташа Беквалац мета на бивш затвореник

Нова драма: Наташа Беквалац мета на бивш затвореник

реклама:G Natural

Никако да стивнат драмите поврзани со Наташа Беквалац.
Како што јавуваат медиумите од соседството, таа денес поднела пријава во полициска станица во Белград против Ж.И., државјанин на Босна и Херцеговина, поради заканите што ѝ ги упатил.

Во изјавите за медиумите Беквалац тврди дека горенаведеното лице и се заканувало со погрдни зборови додека била во близина на зградата на Центарот за социјална работа, каде што го однела бебето што го има со Лука Лазукиќ за да го види таткото.

Веднаш препознала дека станува збор за пријател на нејзиниот бивш сопруг кој бил осуден за вооружен грабеж.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“