Home INFO Оваа мечка навистина има префинет вкус (ВИДЕО)

Оваа мечка навистина има префинет вкус (ВИДЕО)

SHARE

Сопственици на семејна винарија во Калифорнија приметиле црна мечка која со години ужива во нивното грозје распространето на 40 хектари.

Необично е што оваа мечка е многу пребирлива и го јаде само грозјето од сортата Пино ноар.

Јаде само првокласно овошје. Драго ми е дека најмногу го сака најскапото грозје, за нас тоа е само капка во морето, драго ми е што доаѓа, вели еден од сопствениците на лозјето.

РЕКЛАМИ:
Loading...