Home INFO Проверете што се случувало на денот кога сте се родиле

Проверете што се случувало на денот кога сте се родиле

реклама:G Natural

Доколку прашате некого што точно се случувало на денот на вашето раѓање, тешко некој да се сети и да ви каже подетални информации.

Но, затоа е направена интернет временска капсула која ќе ви даде одговор на сите тие прашања.

За да дознаете кои песни биле на топ листите, кои вести биле топ теми, кои глумци добиле Оскар и кои биле цените на основните производи потребно е да го посетите веб сајтот „дМарие“.

Во соодветното поле да го наведете вашиот датум на раѓање со следниот редослед ДД/ММ/ГГГГ и потоа со избирање на полето „Quick page“ за неколку секунди ќе ги добиете информациите!

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------