Home INFO Прва и единствена, Кожувчанка во лименка!

Прва и единствена, Кожувчанка во лименка!

реклама:Лето во Банско

Вашата омилена газирана вода Кожувчанка сега и во 300mL, во лименка!

“Ова беше голем предизвик за Компанијата и тимот, но како и секогаш се стремиме да бидеме иновативни и за нашите потрошувачи да обезбедиме производ од највисоко ниво на светски стандарди кој со гордост први го претставуваме кај нас на пазарот!” – изјавија од Кожувчанка, од Кавадарци.

Кожувчанка, газирана вода во Лименка е резултат на години на истражување и развој, со цел да ги задоволи потребите на потрошувачот и да се соочи соп редизвиците на современиот начин на живот.

Лименката е произведена со највисоки стандарди на квалитет и безбедност, што гарантира дека како и докажаната Кожувчанка газирана вода, ќе го добиете само најдоброто!

А, кои се дополнителните придобивки?

Лименката е добра за нашата животна средина. Ако барате поеколошки начин да останете хидрирани, водата пакувана во лименка е вистинскиот избор!

Лименката има за можност да се рециклира бесконечно, а тоа го прави овој производ енергетски ефикасен и долготраен.

Секојпат кога пиете Кожувчанка од лименка, можете да бидете сигурни дека таа ќе се рециклира.

Исто, водата пакувана во лименка не само што е поодржлива поради рециклирањето на алуминиумската амбалажа, туку поради тоа што не содржи никакви штетни хемикалии, таа е и побезбедна за вашето здравје.

(комерцијален текст)

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------