Home INFO Се појави нов спот на Влатко Илиевски, досега необјавен (ВИДЕО)

Се појави нов спот на Влатко Илиевски, досега необјавен (ВИДЕО)

SHARE

Денес на својот официјален јутјуб канал, тв продукцијата Фабрика објави нов спот на Влатко Илиевски. Станува збор за видеозапис за песната „До крајот“. Нема детали кога е снимен овој спот.

РЕКЛАМИ: ---