Home INFO Сопругата на Вил Смит разочарана од актерот: „По 20 години сфатив дека...

Сопругата на Вил Смит разочарана од актерот: „По 20 години сфатив дека не го познавам…“

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Очигледно карантинот заради коронависусот кај дел од паровите не секаде поминува во мир и семејна атмосфера.

Голем дел од двојките долгото поминато време заедно неможат да го издржат па неретко се случуваат несакани расправии.

Со ваква реакција од изолација се јави сопругата на актерот Вил Смит, која на Фејсбук напишала дека по 20 години брак со него, сфатила дека воопшто не го познава.

Џада Пинкет Смит во својот пост додава:

„Ова е многу предизвикувачко. Принудени сте да гледате на нештата поинаку. И двајцата бевме подготвени да се ослободиме од сите идеи што луѓето ги имаа за нас и нашиот брак, што воопшто не е совршен. Ова е нашата вистина и можете да ја земете или да ја оставите, но така е.“

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------