Home INFO Вака Јелена Карлеуша се подготвува за Новата година (видео)

Вака Јелена Карлеуша се подготвува за Новата година (видео)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Секогаш оригинална и уникатна, Јелена Карлеуша вложува многу љубов и труд во она што го работи.

Погледнете ја нејзината видео најава за дочекот на новата, 2020 година!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------