Home INFO Видео: Дали може да се умре од страв?

Видео: Дали може да се умре од страв?

реклама:G Natural

Изреката „Ќе умрам од страв“ честопати ја употребуваме и слушаме, но дали тоа навистина може да се случи?

Верувале или не, одговорот е Да!

Она што може да ве убие не е самиот страв, туку реакцијата која тој ја предизвикува.

Погледнете го видеото.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------