Home INFO Вознемирувачко видео: Кинез изел суши, а тоа почнало да му го јаде...

Вознемирувачко видео: Кинез изел суши, а тоа почнало да му го јаде стомакот

реклама:hotel PREMIER

Овој кинез не можел да одолее на најскапото суши во светот, но додека го јадел не ни помислувал какви проблеми ќе си направи.

Почнал да чувствува болки во стомакот и несекојдневно чешање па побарал совет од доктор, кој заклучил дека неговите мачнини се предизвикани од црви во неговите црева.

Овој вид на црви може да порасне и до 15 метри за неколку недели.

Кинезот преживеал, а имал среќа бидејќи црвите не положиле јајца во целиот организам.

Инфекцијата со овие црви може да се избегне со неконзумирање сирови место, како сушито во овој случај.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------