Home INFO За Јоце Панов, Новата година веќе пристигна!

За Јоце Панов, Новата година веќе пристигна!

SHARE

Познатиот пејач Јоце Панов има огромна причина за славење!

Пејачот стана татко на малиот Лука, и отвори ново поглевје во својот живот!

Им честитаме на Јоце и на неговата сопруга Марина, да е здрав и најсреќен малиот Лука!

РЕКЛАМИ:
Loading...