Home INFO Не му е првпат! Доналд Трамп повторно си ја заборави сопругата! (видео)

Не му е првпат! Доналд Трамп повторно си ја заборави сопругата! (видео)

фото: Твитер
реклама:SANSIRO

Медиумите многу често му замеруваат на американскиот претседател за неџентлменското однесување кон својата сопруга Меланија Трапм.

Доналд Трамп овој пат ја остави првата дама, додека се подготвуваше да се качи на хеликоптер за да стигне на НАТО-самитот во Лондон.

Се чини дека тој целосно заборави на својата сопруга, па забрзано одеше пред неа, се додеја не сфати дека Меланија не е покрај него.

Кога конечно стигнува до него, се гледа дека тие разменуваат неколку зборови, а потоа заедно влегуваат во леталото.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------