Home INFO Ако го решите ова, вие сте гениј!

Ако го решите ова, вие сте гениј!

реклама:G Natural

Еве еден забавен тест кој малку ќе ги размрда вашите мозочни синапси.

На хартија нацртајте девет точки во три реда, а потоа обидете се да ги споите со само четири повлечени линии без да го тргнете пенкалото од хартијата.

Детално објаснување на правилата следи во видеото.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------