Home INFO Да му помогнеме на Тоше да замине на лекување!

Да му помогнеме на Тоше да замине на лекување!

реклама:G Natural

Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство.

Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине на лекувањето со цел да го спаси својот живот. Тоше има 30 години и од боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Неговиот апел, погледнете го во продолжение:

Податоци за пополнување на уплатница за донации:

Назив на налогопримач: Тоше Илиевски
Трансакциска сметка за плакјање од Мк е следниов број
200-0032475418-53 -Стопанска Банка Ад.Скопје

За плаќање од Странство внесете…
IBAN-NUMBER: MK07200003418211219 -EUR
SWIFT STOBMK2X

Цел на дознака: Хуманитарни цели за Тоше

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------