Home INFO Ќе ви ги стопли срцата: Пристигна најисчекуваното празнично видео

Ќе ви ги стопли срцата: Пристигна најисчекуваното празнично видео

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Рекламата на стоковната куќа „Џон Луис” со години е најисчекуваното празнично видео.

Oваа година, главниот лик е анимираниот, сладок змеј Едгар.

Само на Јутјуб рекламата досега ја погледнале околу девет милиони луѓе.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------