Home INFO Едукативно видео од СЗО: Како да се заштитите корона вирусот

Едукативно видео од СЗО: Како да се заштитите корона вирусот

реклама:SANSIRO

Светската здраствена организација неодамна објави едукативно видео за корона вирусот, како се пренесува и што треба луѓето да сторат за да се заштитат од истиот.

Погледнете го , ќе ви биде од корист!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------