Home ШОУ БИЗз Extra Exclusive Едвај говореше во емисија, Дарко Лазиќ неутешен по смртта на својот татко...

Едвај говореше во емисија, Дарко Лазиќ неутешен по смртта на својот татко (ВИДЕО)

реклама:4U PHARMA

Во гостувањето во една емисија Дарко Лазиќ си ја отвори душата и искрено проговори за смртаа на свјот татко.

Тој сеуште со неверување дека го нема изјави дека немал прилика да се исплаче и дека снима песна која што му ја посветува токму нему.

Иако тешко му било да ја отпее додека ја снимал во студио сепак успеал да ја сними и откако ќе направи спот ќе ја објави.

Вели дека постојано му се враќаат сеќавањата кога се расправал и дека од оваа дистанца би сакал тоа да не се случувало но сепак заради семејството морал да остане разумен и прибран.

Во продолжение ви ја пренесуваме целосната изјава на Дарко во емисијата на Ами Џи….

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------