Home INFO „Еве ти го на дебела!“ – И напиша Јелена Карлеуша на Марија...

„Еве ти го на дебела!“ – И напиша Јелена Карлеуша на Марија Шерифовиќ

реклама:Велигден со Стаф

Иако постојано контрираат и приватно но и за време на шоут „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша и Марија Шерифовиќ се навистина блиски пријателки.

Тоа го покажува и нивната секојдневна комуникација но и заедничкиот нутриционист кој се грижи за нивната исхрана и диета.

Имено во една неодамнешна комуникација на Јелена со нутриционистот таа му се жали дека заради Марија не може да се придржува на распоредот за исхрана, бидејки постојано таа го прекршувала и со самото тоа и пречела да биде примерна со диетата.

После целата конверзација Карлеуша ја објави на социјалните мрежи и им презентираше на сите а посебно на Марија дека ја издала кај нутриционистот дека не се придржува на препораките, па на цел разговор напиша: „Еве ти го на дебела!“

Марија сеуште нема контра „удар“ но со оглед на тоа дека никогаш не е рамнодушна очекуваме наскоро да и врати.

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------