Home INFO Фотографиите на оваа девојка ќе ви го поматат умот!

Фотографиите на оваа девојка ќе ви го поматат умот!

реклама:G Natural

Моника Карвало е уметник од Швајцарија која живее и работи во Берлин. Спојувајќи ги деловите од своето тело со пејзажи направени од нејзините патувања, таа создава надреални фотографии кои ќе ве воодушеват.
“Песокот на Бахамите на пример е со иста боја како мојот стомак! Целта ми е преку фотографиите да го отворам прозорот кон алтернативната реалност, кон моите најлуди сни!” – вели Моника.
Погледнете ги нејзините фасцинантни монтажи!

When you forget to put softener in the wash and your t-shirt feels like concrete ????

A post shared by Monica Carvalho (@mofart_photomontages) on

#throwbackthursday ???? will be posting some new stuff soon! ????

A post shared by Monica Carvalho (@mofart_photomontages) on

My art often splits pubic opinion ????

A post shared by Monica Carvalho (@mofart_photomontages) on

Intimasea

A post shared by Monica Carvalho (@mofart_photomontages) on

РЕКЛАМИ: Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------