Home INFO Како за десетина секунди да го разладите автомобилот кој цел ден бил...

Како за десетина секунди да го разладите автомобилот кој цел ден бил паркиран на сонце

12
реклама:Лето во Банско

Како брзо да го разладите автомобилот, дури и ако немате клима уред?

Во автомобилите во овој период од годината е тешко да се седи затоа што температурата е исклучително висока.

Но, за само 10-тина секунди тоа ќе биде можно со помош на овие трикови кои проверено делуваат:

Се што треба да направите е:

1. Да го спуштите прозорот на возачката страна и да ја затворите вратата

2. Совозачката врата да ја отварате и затварате неколку пати

Температурата во внатрешноста на автомобилот проверено се спушта и за 10 степени.

РЕКЛАМИ:Твојата дигитална картичка! ----------------------------------------------------