Home INFO Кој и даде возачка дозвола? (видео)

Кој и даде возачка дозвола? (видео)

реклама:SANSIRO

Често во сообраќајот се случуваат некои ситуации кои не тераат да се запрашаме кој се има дозвола за возење.

Меѓутоа, во морето бизарни случувања, постапката на оваа девојка сепак се издвојува од останатите.

На снимката се гледа непозната девојка која сред пат од непозната причина нагло закочила, потоа излегла од автомобилот кој сеуште се движел.

Возилото набрзо прешло на спротивната лента каде удрило во друг авотмобил.

За работата да биде уште побизарна, девојката продолжила да се шета како ништо да не се случило.

Според „San Gabriel Valley Tribune“ од Калифорнија, полицијата ја привела 22-годишната девојка и ја однела во психијатриска болница.
Видео: Излезе да си ги протегне нозете

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------