Home INFO Колку деца може да ти родат 17 жени? Овој човек го има...

Колку деца може да ти родат 17 жени? Овој човек го има одговорот (Видео)

реклама:SANSIRO

Овој човек го има можеби најголемото семејство во светот.
Татко е на 84 деца, а има дури 17 жени.
Тој има толку многу деца што не успеал да ги запомни имињата на секое од нив.

Погледнете ја реакцијата кога новинарот му соопшти дека тој има само една сопруга.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------