Home INFO Лепа Бена и Боба слават годишница: Пејачката објави досега невидена фотографија (ФОТО)

Лепа Бена и Боба слават годишница: Пејачката објави досега невидена фотографија (ФОТО)

SHARE

На денешен ден, пред 27 години, популарната пејачка Лепа Брена стапила во брак со тогаш популарниот тенисер Боба Живојиновиќ.

Брена овјави фотографија од својата венчавка, и ги разнежни нејзините фанови.

Изминатите 27 години пејачката безрезервно добивала поддршка од својот сопруг за кого честопати изјавува дека е и нејзин најдоабр пријател.

Бобо и јас никогаш не сме биле класичен пар. Многу често сме на различни страни од светот, но често патуваме и заедно и навистина уживаме во тие моменти. Боба е двиогател во нашата заедница, тој предлага, иницира, а мене многу ми се допаѓа таа негова особина – изјавила Брена

РЕКЛАМИ:
Loading...